maandag 19 november 2012

Kerst Kunst & Muziek in de Zuiderkerk

 
Uitnodiging
 
Kerst Kunst & Muziek
 
een groot slotfeest in de Zuiderkerk
 

 
 
Op zaterdag 24 november 2012 organiseert de "Vereniging Buurtgroep Behoud de Zuiderkerk"
een bijzondere Kerst & Kunstmarkt met zang en muziek in de (als gemeentemonument behouden)Zuiderkerk. Het gebouw staat al in de steigers voor de restauratie van de toren en is nu in eigendom van de internationale kerk de "Thousand Hills".
 
De Zuiderkerk in het teken van ...Creativiteit ..Shoppen...Zang...Muziek ...en Gluhwein!!
 
De Vereniging Buurtgroep Behoud de Zuiderkerk heeft zijn doel bereikt en als laatste evenement organiseren wij deze Kerst Kunst & Muziek markt. Er zullen zo'n 18 kunstenaars hun werk laten zien en te koop aanbieden voor mooie en originele (kerst) cadeau's.
Voor het muziek gedeelte zal er de hele dag wat te horen zijn op het daarvoor uitgebreidde podium: o.a. Vocalgroup Next, het Snowekoor, de Zoutkeetsingers en als laatste het City orkest Hilversum die vanaf 16.15 uur een miniconcert geven.


 
 
Ook ik zal er weer zijn met mijn textielkunst. Van nieuwe quilts waarvan ik nu nog geen foto laat zien, kom maar kijken, tot meer traditionele quiltjes voor de feestdagen. Verder textiele schilderijtjes, kleding, sjaals textiele sieraden zoals kettingen en oorbellen en kaarten. Weer veel nieuw werk.
 
 
Tot Ziens in de Zuiderkerk
Neuweg 148, 1214 HA Hilversum
11.00 - 17.00 uur



 
24 - 11 - 2012
Arts and Crafts and Music Fair
in the Zuiderkerk
 
11.00 - 17.00 hour
 
Neuweg 148, 1214 HA Hilversum
 
The last event organised by the "Vereniging Buurtgroep Behoud de Zuiderkerk" will be a great show with a 18 artist showing and selling there art and a lot of music, like the Vocal group Next, The Snowechoir, Zoutkeetsingers and a bigband the City Orkest Hilversum.
I will be there with my Artquilts and more traditional seasenal quilts, textile jewelry , Clothing and shawls and a lot of textile articels to give as presents for Christmas or to yourself.
I hope to see you the 24th of november in the Zuiderkerk.
 

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuk, bedankt voor de uitnodiging! Ik doe mijn best om te komen.

christina zei

Geweldig toch dat jij daar ook mag 'hangen'.

Hannie de Beer zei

Leuk toch om je nog te zien in de kerk! Hebben jullie goede zaken gedaan? Er was best veel publiek dacht ik, en een mooie stand had je!Jammer dat het voor 't laatst was.