maandag 8 augustus 2011

KLIM OP

Voor de wedstrijd naar aanleiding van het 5-jarig bestaan van het Duitse tijdschrift "Patchwork Professional" heb ik de quilt "KLIM OP " gemaakt.
Vereiste was: het moest een 50 x 50 cm quilt zijn waarin het thema 5 is uitgewerkt.

De klim op heeft vijfpuntige bladeren en staan wat uit van de muur of schutting of boom waar ze tegen aan groeien.
Het woord klim op vind ik wel een aanmoediging. Dus als begeleiding bij mijn fotoaanmelding heb ik geschreven: Der Efen klingt in Niederlandisch wie ein ermutigung

Van de 200 aangemelde foto's van quilts zijn er 96 geselecteerd en staan nu op de site van het tijdschrift. www.patchwork-professional.de . Hier kan men de quilts bekijken en een stem uitbrengen. Men kan hiervoor zich gratis laten registreren bij het log in vakje en dan krijgt men een email met een inloglink om de quilts te zien en te stemmen. De quilts staan dan bij het blokje "Abstimnung 5- FUNF . Hoe meer stemmen hoe meer kans op een plaats op de tentoonstelling later dit jaar.

Hier nog een enigszins schuine zij aanzicht om te laten zien dat de grote klim op bladeren van organza er ruimtelijk op zijn genaaid.
KLIM OP - The IVY
For the German quiltmagazine "Patchwork - Professional" I made this quilt. It is for their 5the anniversary competition. At www.patchwork-professional.de you can vote for this quilt in a internetshow of 96 quilts. The one's with the highest points will come in a exhibition later this year. When you go to the website you can log in free, where you get a email with a link to their site where you can find the quilts behind the word Abstimnung 5 - FUNF.

5 opmerkingen:

Hannie zei

Je quilt is prachtig Marjo! Maar het lukt me niet om te stemmen. Ik heb me aangemeld en een mail gekregen maar verder lukt het niet? Jammer ik wens je veel succes!

Hannie zei

Het is me eindelijk gelukt Marjo! Gelijk maar mijn 10 stemmen aan jou gegeven!

marjolijn zei

Hij is prachtig Marjo. En ik heb ook op je gestemd.
gr. Marjolijn

Shirley zei

Zo mooi is hij, dat moet toch lukken om te winnen?

Corinne zei

Prachtige quilt geworden. Zou hem graag in het echt willen zien, mooie kleuren heb je gebruikt.