woensdag 18 juni 2014

Weer thuis na Quiltfestival Noord Groningen

 
Dit was de expositie van Hilde op het Quiltfestival Noord Groningen. Ook deze keer waren het 3 dagen van geweldige leuke gesprekken met textiel geïnteresseerde en oude kerken liefhebbers.
Het was een aaneenschakeling van bezoekers  voor de traditionele quilts van Mariet Soethout en de artquilts van Hilde.

 
Ook onze tafels met mappen van eigen werk en kaarten van quilts en mijn textiel oorbellen en broches  en door mij zelfgeverfde lapjes werden uitgebreid bekeken.


De tentoonstelling was in de RK Jacobus de Meerdere kerk in Uithuizen, een van de kerken die door de aardbevingen in de regio erge schade had opgelopen. Buiten werd dan ook taatr en koffie / thee verkocht om geld in te zamelen om de schade te kunnen laten repareren.
Ik heb verder niet veel van de exposities kunnen zien maar gelukkig was de prijsuitrijking van de quilt wedstrijd "Denken" na sluitingstijd en kon ik de quilts die geselecteerd waren bewonderen. Hier onder de quilt van Christina Fokkema  1e bij de Art quilts daaronder de quilt van Rita Dijkstra 1e bij Moderne quilts.

 
En zo te zien ben ik nu weer thuis en kunnen we verder met de verbouwing van de toekomstige werkruimte en de rest van het huis. Het dubbelglas zit er nu in en geeft een hoop ligt in de vormalige muziekstudio.


2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Hier kunnen jullie met trots op terugkijken,het was weer een geweldig geslaagd festival!
En je "atelier" wordt super!

christina zei

Zo leuk om je weer eens gesproken te hebben. Ziet er leuk uit jouw toekomstig atelier.