maandag 25 mei 2015

Cricket weekend op het veld van de Hilversumsche Cricket Club


 
Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van het Hilkamp - Dames team op het nieuwe cricketveld van de Hilversumsche Cricket Club. Ik mocht mee spelen en sta met rug nummer 50 op de bovenste foto (te herkennen aan het vlechtje). Het had behoorlijk geregend maar net op de afgesproken starttijd werd het droog. We begonnen met fielden en het was een mooi gezicht hoe de bal hel waterspeterpartijen opwierp tijdens zijn rol over het veld. Jammer dat ik niet kan fotgraferen en spelen te gelijk maar ga het zeker onthouden.
2e inning was Hilkamp wat een samenvoeging is van Hilversum en Kampong dames in 1 team aan het batten dus kon ik mij weer uitleven met mijn camera. Op de foto hierboven kun je zien hoe mooi cricket is.
En het gaat dus er om dat de wicket's ( de drie paaltjes) niet vallen  Dat deden ze wel Ajax Leiden was met 93 all out maar Hilkamp ging in eens ook snel achter elkaar uit met nog maar 12 runs te gaan mocht ik een poging wagen maar mijn battingpartner ging uit en was ik als laatste in not out maar verloeren we de wedstrijd.
  
 De Heren Hilversumsche speelden zondag en hebben gewonnen. Voor meer cricket foto's kun je op de Facebook pagina van de Hilversumsche Cricket club kijken. Ik had nu de hele wedstrijd de tijd ( dat was dus van 13.00 tot 18.00) op foto's te maken en van de zon en de gezelligheid te genieten.


1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Leuk Marjo , om deze actiefoto's te zien. Ik wist niet dat je cricket speelde?