vrijdag 24 mei 2013

Cricketseizoen is weer begonnen

 
detail van midden van Quilt:
Einde van de Wedstrijd
50 x 50 cm
Mijn Quilt "Eind van de Wedstrijd" is geselecteerd voor de Miniatuur quilts Tentoonstelling van het Quiltersgilde 7 tot 12 september 2013 in Alkmaar,  thema:  Parade .
Omdat het daar te zien is laat ik nu alleen een detail zien van het midden van de quilt.
Aan het einde van een cricketwedstrijd lopen de cricketers in een rij langs elkaar om elkaar de hand te geven en elkaar te bedanken voor de het spelen van de wedstrijd. Een parade van cricketspelers.
 
Omdat het publiek dan applaudisseert heb ik daar nog geen foto van. Als ik een volgende wedstrijd niet zelf meespeel zal ik er toch eens een foto van maken.
 
Wel heb ik al veel foto's van het cricketers op het veld. Het leukst is als de bal (rood) ook nog te zien is op de foto. Hieronder 2 Hilversumsche Cricket Club spelers aan het batten en tijdens de run.Tegenstander was Dosti 3 afgelopen zondag. Zondag 26 mei speelt Hilversum weer thuis. S'morgens speelt het jeugdteam Under 12 en s'middags het Herenteam. ( www.hilversumschecricketclub.nl  Kininnelaantje 6, 8, Hilversum )


 
My quilt "End of the Match" is selected for the Quilt Exhibition of the Dutch Quiltersgilde in Almaar 7 -12 septmber 2013 Theme Parade.
On the photo is the middlepart of the quil. Because of going on show then this only a part of the quilt.
At the end of a cricketmatch the players line up for shaking hands and thanking for the match. A parade of cricketplayers. The pictures of the cricketplayers are from last week. It is always fun to  catch the ball on a photo. This is the match between Men's Hilversumsche Cricket Club and Dosti 3.
Next sunday there are 2 matches. Under16 in the morning and the Men's team after that.
www.hilversumschecricketclub.nl  kininnelaantje 6,8 Hilversum


3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Een mooi detail, en leuk dat hij straks op de tt te zien is.En wat goed dat je cricket speelt!

Anoniem zei

Mooie quilt. Leuk onderwerp.

mia zei

Gefeliciteerd je bent heel terecht blog van de week bij het Gilde. En die krikitmannen zien er heel mooi uit.