woensdag 5 november 2014

Workshop en expositie tijdens de Handwerk en Quiltdagen 14 t/m 16 november 2014 Home Boxx Nieuwegein

Workshop Marjo Stoeckart: stand 41
Expositie quilts nr: 103
 
 
voor alle informatie over de Handwerk en Quiltdagen 2014, Home Boxx, Nieuwegein
 

Workshop: Borduren / quilten op Handgeverfde stof.
 
 
Zaterdag 15 en zondag 16 november 2014
 
U kunt tijdens de workshop op een handgeverfde stof op de hand borduren / quilten. Door uit te gaan van het patroon in de stof ontstaat er een unieke stof die verwerkt kan worden in b.v. een mapomslag, een tasje of in een quilt.
 


Let Op! Deze workshop wordt alléén op zaterdag en zondag gegeven om 11.00, 13.00 en 14.30 uur. De workshop duurt en uur en kost € 10,- inclusief stof, garens, kralen etc. Er kunnen max. 6 personen per workshop deelnemen dus meldt u snel aan door een mailtje te sturen naar marjo.stoeckart.van.den.bor@gmail.com met vermelding van dag en tijdstip. U kunt zich ook op de dag zelf aanmelden bij de workshopkraam nr: 41, mits er nog plaats is.

 
 
Expositie: Quilts van Marjo Stoeckart
 
expositieruimte nr: 103
14 t/m 16 november 2014
 
Marjo stoeckart is al vanaf haar jeugd bezig met textiel. Na haar opleiding lerares Textiele Werkvormen en Handvaardigheid is zij zich gaan specialiseren in Textielschilderijen, Art-Quilts en ruimtelijk werk. Hierbij haalt zij haar inspiratie uit de natuur en vooral water staat centraal in haar werk. Maar ook mensen en hun omgeving en geschiedenis zijn onderwerpen voor haar werk. Hiervoor gebruikt zij het liefst textiel maar sluit andere materialen zeker niet uit.

Tijdens de Handwerk en Quiltdagen laat Marjo een selectie zien van grote en kleine quilts van de afgelopen 10 jaar. 

Van de quilts voor de Art-quilt groep www.de-uitdaging.blogspot.com  en van de grote quilts zijn er thema's met water als rode draad. Maar ook vogels , Schotland, Berlijn en mensenrechten komen voor in de quilts. Met als laatste een quilt met sneeuwverfstoffen als voorbeeld voor de te geven workshop  bij kraam nr: 41  op zaterdag en zondag..
 
 
Ik hoop jullie allemaal te zien op de
Handwerk en Quiltdagen 2014
Home Boxx
Nieuwegein

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuk Marjo! Toevallig had ik vanmorgen de folder in mijn hand, en bedacht, dat het wel interessant was om er heen gegaan!
Ik zag dat de workshop twee dagen is maar sta je er wel alle drie de dagen?

Johanna Faber zei

Hoop dat het een groot succes was, wat jammer dat ik er niet bij kon zijn
Liefs Joke