dinsdag 31 maart 2015

Quilts op de Miniatuurquilts TT 2015 van het Quiltersgilde

 
Zelfportret
40 x 60 cm
 
Miniatuurquilts Quiltersgilde TT 2015, Vlaardingen 

Onze Zelfportretten hebben een mooie plaats gekregen op de Miniatuurquilts TT. Een hele wand voor onze werken. Ik was er zondag en de quilts werden bekeken, vergeleken en herkend. Hannie Mia. Ellen en ik liepen er tegelijkertijd rond. Veel leuke reacties gehad. Mijn vlechtje werd herkend en daar kwamen leuke gesprekken uit voort o.a. hoe we onze quilts maken.


Hier de groep op 2 foto's . Het Quiltersgilde had de quilts aan ronde stokken hangen in de metaalhaken wat ons weer op ideeen bracht voor de komende TT in het Weverhuis in Leiden deze zomer.

Ook waren de quilts voor de EQA TT 2014 te zien van alle Europese landen. Ze waren voor het eerst te zien op The Festival of Quilts  2014 in Birmingham, GB. Er zaten heel veel leuk, mooie quilts bij voor het thema. Vooral ook veel winterse afbeeldingen die heel mooi sneeuw weergaven.
Hier onder de Nederlandse inzending met o.a. de quilts van Mia, Hannie en Margeeth. Voor alle namen zie foto eronder.


 
 
Ik had ook nog los van De- Uitdaging mijn "Hollandse Lijnen" ingestuurd. Het was even zoeken waar deze hing. Maar er waren quilts die op andere plaatsen waren dan de wanden. Mijn quilt vond ik liggend in de etage. Wel toepasselijk zo plat liggend met dat regenweer buiten. Vlaardingen was wel zo'n 85 km maar het was weer heel gezellig om met quilters bij elkaar te zijn.


1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Het was zeker een mooie expositie! Leuk dst je quiltje zo fraai in de etalage lag. En vooral gezellig jou en je man weer te ontmoeten! Dank dat je meteen zo goed hebt bekeken hoe we ons werk het beste kunnen ophangen.