dinsdag 21 juni 2011

NIEUW CLUBHUIS VOOR DE " Hilversumsche Cricket Club"

Dit is de jubileumquilt die ik in januari 2008 heb gemaakt voor het 125 jarig jubileum van de "Hilversumse Cricket Club". Het heeft voordat het aangeboden werd aan de jubilerende club eerst meegedaan met de Bernina quiltwedstrijd tijdens de Expo Rijswijk Patchwork en Quiltdagen 2008. Dit was de eerste keer dat ik aan een quiltwedstrijd meedeed.
Op de quilt is een cricketter te zien op de pitch met als score op het scorebord de jubileumdatum 1 juni 2008 toen de club dus 125 jaar bestond. De kleding van de cricketter is een stukje stof van de clubkleding met daarop de geel en blauw ljinen van de kleuren vanHilversum geborduurd.

Ons nieuwe clubhuis is maar klein maar de eerste clubeigen spullen zijn er opgehangen.
Het Vaandel uit 1883 komt nog naast het jubileumquilt als er weer een nieuwe glasplaat in zijn kast zit. Het is te kwetsbaar om zo op te hangen. Het Jubileumquilt is van de zelfde maat en geinspireerd op de badge van de clubkleding.
Dit is dan ons nieuwe clubhuis. Met daarvoor de Heren 2- spelers wachtend op hun batting beurt. Ik heb man en 2 zonen in het team en dus vaak bij de wedstrijden.
Aanstaande zondag 26 juni 2011 spelen Heren 1 en Heren 2 beide een thuiswedstrijd.
Iedereen is welkom om te komen kijken. Wedstrijden beginnen als het weer het toelaat meestal om 12 uur tot een uur of 6.
Adres : Sportvelden Berestein, Kininelaantje 6 , 1243 LD 's Graveland, laatste sportvelden bij de Hilversumse Rugby en Altius voetbal.
Detail van de Cricketjubileumquilt: Het hoofd van de cricketspeler.
Handen en cricketbat.
The "Hilversumsche Cricket Club"has his new clubhouse.
In it the jubelee- quilt given by me on 1 juni 2008 for its 125 anniverary.
On juni 26th 2011 there will be 2 homematches by Men"s 1 and Men"s 2 at the cricketfields on Sportpark Berestein, Kininelaantje 6 , 1243LD 's Graveland.
www.hilversumschecricketclub.nl for directions and information.
Weather permitted the games starts around 12 and will be till about 18 hours.
Everbody is welcome to see the cricketters play.

1 opmerking:

Hilversum Cricket jeugd zei

Dit jeubileum quilt hebben wij tijdens ons 125 jarig bestaan in 2008 aangeboden gekregen. Wij zijn daar als club heel blij mee en het heeft dan ook in ons nieuwe onderkomen dit jaar direct een mooie plaats gekregen.