vrijdag 3 juni 2016

DUDOK Stadsbouwmeester in Quiltnieuws 128, juni 2016In de nieuwe QUILTNIEUWS 128 staat mijn "Dudok Stadsbouwmeester" met foto en het verhaal achter de quilt.in het artikel "architectuur in Hilversum" op bladzijde 4.
Hieronder nog eens uitvergroot


Leuk dat er ook nog het verhaal achter de quilt bij staat. Voor wie de Dudok's in het echt wil zien bestaat er een ongeveer 10 km fietsroute /wandelroute langs alle Dudok's in Hilversum.  Ik heb hier in het midden het Raadhuis uitgebeeld met daarvoor de vijver die overgaat in de lucht boven links de Fabritiusschool en rechts de entree en toren van de dependance van de Fabritiusschool aan de Egelantierstraat. ( 26 jaar tegenover gewoond) Bovenaan links is de Bavinckschool op de Bosdrift en rechts de voormalige Multatulischool tegenover museum Beeld en Geluid (waar ik nu weer naar kan kijken vanuit ons huis)
Voor het verdere verhaal achter de quilt zie rechts bij de label lijst: Dudok.

Het was weer een mooie Miniatuurquilts  tentoonstelling van het Quiltersgilde met hieronder de borden waar mijn quilt aan hing.

1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Leuk, om je quiltje nog eens te zien inhet Quiltnieuws ! En de Dudok route is de moeite waard , we zagen die al eens jaren geleden. Vooral het stadhuis is een aanrader!